Hungerspelsportalen

May the odds be ever in your favor...
 
HemHem  KalenderKalender  Vanliga frågorVanliga frågor  SökSök  MedlemslistaMedlemslista  AnvändargrupperAnvändargrupper  Bli medlemBli medlem  Logga inLogga in  

Dela | 
 

 Regler för fanfictions!

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ekkiis
Spelledare
avatar


InläggRubrik: Regler för fanfictions!   tor jun 28, 2012 4:46 pm

Välkommen till Fanfictionkategorin!
Här kan du skriva dina egna fanfics om Hungerspelen eller något annat som du är ett fan av, t ex en bok, en film, en serie eller kanske någon kändis.

Om du vill posta dina egna berättelser som inte handlar om något som du är ett fan av, utan något som du själv har kommit på, till exempel dikter eller vanliga berättelser, så posta dem i Kreativitetskategorin!

Regler för fanfictions:

1. Även här gäller självklart hungerspelsportalens regler.

2. Ha en passande rubrik till din fanfiction så att läsaren ska få en bättre tanke på om vad den handlar om. Det skulle bli väldigt rörigt om alla fanfictions t ex hette ''Hungerspelen''.

3. Bara rubriken ger kanske inte så mycket information om vad din berättelse handlar om, så du får gärna skriva lite kortfattat vad den handlar om så att läsaren vet vad han eller hon kan förvänta sig. Informationen kan vara något om karaktärerna, vilken genre det är eller vilken rating som är lämplig för berättelsen. Mer information om ratings hittar du här.

4. Glöm inte att tänka på att det du skriver ska kunna läsas av personer i alla åldrar! Här gäller som sagt Hungerspelsportalens regler. Svärord och våld är inte emot reglerna, men om det innehåller grova tortyr- eller sexscener så är det inte lämpligt för Hungerspelsportalen.

5. För er som läser fanfictions, spamma inte! ''Skriv mer!'', ''Åh vad spännande!'', ''Jättebra!'', ''Längtar tills nästa kapitel'', eller liknande är okej, men skriv inte tio stycken efter samma kapitel. Författaren lär bli väldigt glad över att ni gillar berättelsen så mycket, men spamma inte. Spam är inte tillåtet.

6. Tänk på att Hungerspelsportalens regler även gäller här. Håll därför en trevlig ton. Ni får väldigt gärna ge kritik om författaren vill det, men skriv inte så att det låter elakt eller kränkande på något sätt. Skriv vad som kan göras bättre till kommande kapitel och ge väldigt gärna beröm!

_________________
''Go ahead, shoot. I’m dead anyway… I always was, wasn’t I?''
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Regler för fanfictions!
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Hungerspelsportalen :: Forum :: Fanfiction-
Hoppa till: